Welcome to the United States of America!

Posted by on nov 12, 2014 in In de Media, Slider | 0 comments

Welcome to the United States of America!

Afgelopen zaterdag vond in het Kulturhus in Giethoorn het jaarlijkse Najaarsconcert plaats van OG-GF, in samenwerking met Crescendo Wanneperveen. Net als voorgaande edities stond ook de Slagwerkgroep op de planken. In een wel heel bijzondere setting: voor even waande de Fanfare zich samen met de Slagwerkgroep in Amerika. Onder leiding van President of the United States, Harm Mol, werd het publiek meegenomen door dit wondere land.

Een drukke avond, waar het publiek door heel Amerika reisde.  Bijvoorbeeld dwars door het Wilde Westen dankzij het nummer Dancing With Wolves, door een roaring Chicago met All That Jazz en ook een buitenlands uitstapje maakte dankzij het Britse Coldplay met Clocks. De Slagwerkgroep maakte flink wat  indruk met Band of Brothers en Medal of Honour. Benieuwd naar foto’s? Houd de Facebook pagina in de gaten deze week!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>